next level
technisch beheer
met smart building 2.0

Het technisch beheer van uw installaties en gebouwen vraagt om een gedegen aanpak. Naast het zorgeloos kunnen genieten van het comfort van uw installaties, vinden wij het belangrijk u te kunnen voorzien van de juiste adviezen. Met de huidige ontwikkelingen in de energietransitie, is professioneel advies in duurzame verbeteringen en oplossingen, afgestemd op het gebouw, installatie en toepassingen, een zaak waarin wij als professioneel partner u graag van dienst zijn.

Array

Innovatie zit in ons DNA

Interdaad heeft zich nadrukkelijk ontwikkeld als een voorloper in de installatietechniek. De combinatie van nieuwe technieken met strak georganiseerd projectmanagement resulteert in duurzaam beheer dat beter uitpakt voor het milieu en uw budget.

Array

Duurzaam voor klant en milieu

In technisch beheer en onderhoud is genoeg te winnen om aan een duurzame toekomst te werken. Onze specialisten kunnen goed onderbouwd een doordacht onderhoudsplan opstellen waarmee u verzekerd bent van optimaal rendement en bedrijfszekerheid.

Array

Groepsbrede expertise

Interdaad maakt deel uit van de DWT Groep. Dat maakt het bedrijf niet alleen een volwaardige partner voor technisch beheer, maar ook voor nieuwbouwprojecten en klimaatinstallaties.

Bedrijfspanden

Uw bedrijfspand intelligent maken met technische installaties? Met smart building technology vertalen wij al uw wensen in een duidelijke technische oplossing. En dat doen wij altijd met nadrukkelijk accent op duurzaamheid.

Gezondheidszorg

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor bewoners en cliënten hebben wij al meerdere grote projecten in zorginstellingen gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Hotels

Nergens meer aan hoeven denken, maar enkel zorgeloos genieten. Dat is de ultieme hotelbeleving, nietwaar? Precies daarom zijn de juiste installatietechnieken in uw branche zo van belang.

Scholen

Wij streven naar samenwerken met onze partners aan een duurzame toekomst.

KLP Projecten

Wij denken met u mee. Een heldere offerte geeft u goed inzicht in de aangeboden installatie of werkzaamheden.

Array

Als gebouweigenaar bent u verplicht om uw gebouw periodiek te laten keuren.

Array

Veilig water

Waterinstallaties liggen aan de basis van de werkzaamheden van Interdaad. Veilig water is de professionele afdeling voor legionellabeheersing en meer.

Array

Onderhoud & renovaties

Onderhouden van de technische installaties, rekening houdend met de continuïteit van het primaire proces van de gebruikers van het gebouw.

Array

Storingen & oplossingen

De storingsdienst van Interdaad is 24/7 bereikbaar gedurende het gehele jaar.

Array

Installatie aanpassingen

Naast onderhoud kan Interdaad ook de aanpassingen en uitbreidingen van uw installaties verzorgen.

Interdaad is onderdeel van

DWT Groep