Airco Zwijndrecht

Wilt u graag airco laten plaatsen in Zwijndrecht? Dat laat u natuurlijk doen door de gediplomeerde installatiedeskundigen van Interdaad. Wij zijn namelijk een officieel VCA en KOMO instal (BRL 6000) erkend installatiebedrijf en geregistreerd bij Stichting Erkend Installateur. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een installatiebedrijf en dat u verzekerd bent van een deskundige, kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke dienstverlening.

Airco laten plaatsen in uw woning of kantoor in Zwijndrecht

Wij zijn er voor de woningbouw en utiliteit; zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Of het nu gaat om een woning, kantoor, winkel of sportaccommodatie; wij kunnen in elk gebouw in de omgeving van Zwijndrecht een airco plaatsen. Wij bieden diverse koelinstallaties zoals airconditioning, klimaatbeheersing en warmtepompen. Wij adviseren u graag over de juiste vorm van koeling voor uw gebouw. Wij kunnen daarnaast ook onderhoud, reparaties en inspecties uitvoeren op uw koelinstallaties zodat u zeker bent dat alles naar behoren blijft functioneren.

Wat we nog meer doen

U kunt ons niet alleen inschakelen voor airco in de omgeving van Zwijndrecht, wij doen nog veel meer. Van dakbedekking tot sanitaire installaties en van beveiligingsinstallaties tot CV installaties; u kunt bij ons terecht. Wilt u meer weten of graag door ons een airco laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This