CV ketel Zwijndrecht

Heeft u een defect aan uw CV ketel in Zwijndrecht? Of wilt u graag een nieuwe CV ketel laten plaatsen? Dan bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf. Interdaad is een gecertificeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere elektrotechnische installaties, sanitaire installaties, koelinstallatie en beveiligingsinstallaties. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen of repareren van uw CV ketel.

Een nieuwe CV ketel laten plaatsen bij u in Zwijndrecht

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht en kunnen dan ook in vrijwel elk gebouw een nieuwe CV ketel plaatsen. Wij zijn er voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de woningbouw en utiliteit. Of het nu gaat om een kantoor, magazijn of een woning; wij kunnen bij u een nieuwe CV ketel plaatsen of uw huidige CV ketel controleren en eventueel repareren. Deze service kunnen wij voor nog veel meer andere centrale verwarmingssystemen leveren zoals:

  • Gasgestookte ketelhuizen
  • Radiatoren
  • Convectoren
  • Vloer- en wandverwarming
  • Lokale gasverwarming

Heeft u een defect aan een ander centraal verwarmingssysteem dan kunt u alsnog bij ons terecht. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken! Voor vragen over de plaatsing of reparatie van uw CV ketel in de omgeving van Zwijndrecht neemt u dan ook contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This