Dakbedekking Hendrik Ido Ambacht

Dakbedekking in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht laat u natuurlijk het liefst uitvoeren door een specialist. Een bedrijf dat verstand van zaken heeft. Daarom schakelt u Interdaad in. Wij zijn een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf en u kunt ons inschakelen voor diverse installaties. Wij werken alleen met erkende en gediplomeerde installatiedeskundigen die kennis hebben genomen van alle richtlijnen en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan installatiepersoneel.

Dakbedekking door Interdaad in Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn al jarenlang actief in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. U kunt ons inschakelen voor onder anderen het plaatsen van CV installaties, elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties, koelinstallaties, sanitaire installaties en luchtbehandeling. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor dakbedekking en zinkwerk. Zo leveren wij advies, plaatsing en engineering van diverse lood- en zinkwerken zoals ornamenten, plakplaten, noodoverlopen en doorvoeringen. Daarnaast zijn wij er ook voor hemelwaterafvoeren, vergaarbakken en bitumineuze dakbedekkingen.

Altijd maatwerk

Of het nu gaat om dakbedekking in Hendrik Ido Ambacht of het installeren van een centraal verwarmingssysteem in Zwijndrecht, wij leveren altijd maatwerk of een oplossing op maat. Wij hebben een eigen werkplaats die voorzien is van de juiste machines en voorwerpen om maatwerk te kunnen produceren en leveren. Wij zijn er voor alle situaties bij nieuwbouw, restauratie en renovatie. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This