Dakbedekking Zwijndrecht

Voor reparatie of plaatsing van nieuwe dakbedekking in Zwijndrecht moet u bij Interdaad zijn. Wij zijn namelijk al jaren hét installatiebedrijf in de omgeving van Zwijndrecht dat u voor diverse installaties in kunt schakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van CV installaties en elektrotechnische installaties, maar u kunt bij ons ook terecht voor uw dakbedekking. Onze gediplomeerde deskundigen zullen de beste kwaliteit leveren.

Dakbedekking repareren of plaatsen in Zwijndrecht

Is er schade aan uw dakbedekking in Zwijndrecht, of moet deze helemaal vervangen worden? Of gaat het om een nieuwbouwproject en moet er nieuwe dakbedekking aangelegd worden? Daarvoor schakelt u Interdaad in. Wij zijn er voor diverse lood-, goot- en dakwerken zoals het maken en plaatsen van ornamenten, plakplaten, doorvoeringen en noodoverlopen. Daarnaast zijn wij er ook voor hemelwaterafvoeren en vergaarbakken en kunnen wij bitumineuze dakbedekkingen repareren en plaatsen. Wij leveren daarnaast altijd maatwerk. We hebben onze eigen werkplaatsen met de juiste machines om dakbedekking op maat te kunnen maken.

Inderdaad, Interdaad!

U bent op zoek naar een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in dakbedekking in de omgeving van Zwijndrecht. Inderdaad, dan kiest u Interdaad! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om meteen een afspraak te maken door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This