Dakgoot zink Hendrik Ido Ambacht

Wilt u graag een dakgoot van zink laten plaatsen aan uw woning of ander pand in Hendrik Ido Ambacht? Of moeten er reparaties gedaan worden aan uw zinken dakgoot? Schakel dan Interdaad in. Dan gaat u in zee met een deskundige specialist. Wij zijn namelijk een gecertificeerd installatiebedrijf en zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden, waaronder zink- en dakwerken. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een goede service, wij zijn namelijk geregistreerd bij Stichting Erkend Installateur en zijn VCA en KOMO instal (BRL 6000) erkend op al onze specialisaties.

Laat een dakgoot van zink plaatsen, onderhouden of repareren in Hendrik Ido Ambacht

Wij voeren diverse werkzaamheden uit als het gaat om een dakgoot van zink in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Zo verzorgen wij de engineering, levering en aanleg van zinken goten, daken en gevelbekleding, ornamenten en doorvoeringen, noodoverlopen en plakplaten. Wij leveren altijd maatwerk; elk dak is natuurlijk anders. Dit kunnen wij realiseren door onze eigen werkplaats met kraalmachines, walsen en zetbanken. Wij voeren dit uit op alle gebouwen die nieuw gebouwd worden, gerenoveerd of gerestaureerd worden.

Milieuvriendelijk werken

Wij kunnen vakkundig uw dakgoot van zink plaatsen of voorzien van onderhoud in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Dit doen we zo milieuvriendelijk mogelijk. Wij zorgen altijd voor een efficiënte werkwijze waarbij we bewust omgaan met brandstof en energie. Neem voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This