Dakgoot zink Zwijndrecht

Laat uw dakgoot van zink onderhouden, repareren of plaatsen door Interdaad uit Zwijndrecht. Wij zijn er voor al uw maatwerk op het gebied van zink- en dakwerken. Maar we doen veel meer dan dat. Wij zijn namelijk een gecertificeerd totaal installatiebedrijf en gespecialiseerd in veel meer dan alleen dakwerken, namelijk ook in elektrotechnische installaties, riolering, gas, sanitair, water, brandbestrijding en nog veel meer. Al onze werkzaamheden zijn VCA en KOMO instal (BRL 6000) erkend.

Dakgoot van zink plaatsen of onderhouden in Zwijndrecht

U vindt ons installatiebedrijf in Zwijndrecht; waar we u graag helpen met uw dakgoot van zink. Wij kunnen diverse werkzaamheden uitvoeren op het gebied van zinken dakgoten voor de nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de woningbouw en utiliteit. Zo kunnen we de engineering, de levering en de plaatsing van ornamenten, noodoverlopen, doorvoeringen en plakplaten verzorgen. We leveren altijd maatwerk en zijn daartoe in staat met dank aan onze werkplaats met alle benodigde apparatuur. Daarnaast adviseren we u ook graag op het gebied van zink- en dakwerken.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig met uw dakgoot van zink in de omgeving van Zwijndrecht? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij gaan altijd op zoek naar een oplossing op maat. U kunt ons ook inschakelen voor inspecties van uw dak of goten. Neem voor het vragen van advies of maken van een afspraak direct contact met ons door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This