Duurzame installaties Hendrik Ido Ambacht

Voor duurzame installaties schakelt u in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht Interdaad in. Wij zijn namelijk een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf met specialisaties op veel gebieden. Tijdens al onze werkzaamheden streven wij ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit doen we door onze werkwijze steeds efficiƫnter te maken en altijd bewust om te gaan met onze energie en brandstoffen. Wij zijn daarnaast ook partner van Wecycle en Stichting Batterij en zijn een inzamelpunt voor batterijen, lampen en armaturen. We zijn erg begaan met het milieu en vinden dit erg belangrijk.

Duurzame installaties van Interdaad in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht

Wij voeren onze installaties altijd op een duurzame manier uit, voornamelijk in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. U kunt bij ons terecht voor verschillende specialisaties, zoals:

  • CV installaties: o.a. radiatoren, convectoren, zonne-energie en lokale gasverwarming;
  • Elektrotechnische installaties: o.a. noodverlichting, geluidsinstallaties en bliksembeveiliging;
  • Brand- en beveiligingsinstallaties: o.a. camerabewaking en brandbeveiligingsinstallaties;
  • Koelinstallaties: o.a. warmtepompen, airconditioning en klimaatbeheersing;
  • Lood-, koper- en zinkwerk: o.a. dakbedekkingen en gevelbekleding.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor duurzame luchtbehandeling en sanitaire installaties in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over onze duurzame manier van werken. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 085 – 7325548. Wij helpen u graag verder!

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiƫnte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This