Duurzame installaties Zwijndrecht

Duurzame installaties in de omgeving van Zwijndrecht worden uitgevoerd door Interdaad. Al sinds jaar en dag zijn wij hét installatiebedrijf voor diverse installaties voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van diverse gebouwen in Zwijndrecht en omstreken. Naast dat u bij ons altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit en service met dank aan onze verschillende certificaten, werken wij ook altijd duurzaam. We maken onze werkwijzen zo efficiënt mogelijk en verspillen zo min mogelijk brandstof en energie. Daarnaast steunen we diverse stichtingen en goede doelen die het milieu en duurzaamheid ondersteunen.

Duurzame installaties door Interdaad in Zwijndrecht

Voor duurzame installaties in de omgeving van Zwijndrecht schakelt u natuurlijk Interdaad in. Wij zijn gespecialiseerd op diverse vlakken. Denk hierbij aan koelinstallaties, elektrotechnische installaties, CV installaties, lood-, koper- en zinkwerk, sanitaire installaties en luchtbehandeling. We zijn altijd in staat om maatwerk of een oplossing op maat te leveren; we hebben een eigen werkplaats met de benodigde machines hiervoor. We zijn er voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de utiliteit en woningbouw.

Onze certificering

Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf voor alle duurzame installaties in de omgeving van Zwijndrecht. Wij zijn in het bezit van het KOMO instal certificaat en het VCA certificaat. Daarnaast werken wij alleen met gediplomeerde en erkende installatiedeskundige. Meer informatie nodig of heeft u ons nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This