Installatie keuring NEN 3140 Hendrik Ido Ambacht

Interdaad kan een keuring volgens de NEN 3140 norm van uw installaties uitvoeren in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. Het is belangrijk dat alle installaties voldoen aan deze keuring. Naast dat wij gecertificeerd zijn om deze inspecties uit te voeren, plaatsen wij natuurlijk ook installaties die aan deze richtlijnen voldoen. Als wij inspecties uitvoeren, dan krijgt u vervolgens een gehele rapportage van ons onderzoek. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe uw installaties ervoor staan.

Installatie keuring NEN 3140 laten uitvoeren door Interdaad in Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Zwijndrecht. Hier leveren, plaatsen en onderhouden we diverse installaties. U kunt door ons ook uw installatie aan een NEN 3140 keuring onderwerpen in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht. De NEN 3140 bevat alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties. Deze moeten veilig zijn en de werkzaamheden hieraan moeten veilig uitgevoerd worden. Interdaad kan een keuring van de NEN 3140 uitvoeren om te zien of uw installatie daar aan voldoet in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de installatie keuring NEN 3140 die wij uit kunnen voeren in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548. Wij vertellen u graag meer over de eisen en mogelijkheden.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This