Installatie keuring NEN 3140 Zwijndrecht

Om welke installatie het ook gaat, het is verstandig om een keuring van de NEN 3140 uit te laten voeren door een gespecialiseerd bedrijf bij u uit Zwijndrecht. Daarvoor schakelt u Interdaad in. Wij werken namelijk alleen met erkende en gediplomeerde installatiedeskundigen die verstand hebben van deze richtlijnen en installaties. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen en onderhouden van installaties die voldoen aan de NEN 3140 richtlijnen.

Installatie keuring NEN 3140 door Interdaad in Zwijndrecht

Wij zijn gevestigd in Zwijndrecht en voorzien ook uw installatie graag van een NEN 3140 keuring. De NEN 3140 richtlijn bevat alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties en de bedrijfsvoering van deze installaties. Het gaat hier om installaties met een nominale spanning van 1000 volt wisselspanning en 1500 volt gelijkspanning. Al deze installaties moeten veilig zijn en er moet veilig mee gewerkt worden. Veiligheid staat voorop; laat uw installatie in Zwijndrecht dus ook onderwerpen aan een NEN 3140 keuring.

Onze installaties

Naast dat wij de installatie keuring NEN 3140 uitvoeren in Zwijndrecht en omstreken, kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor het plaatsen van diverse installaties. Denk hierbij aan koelinstallaties, centrale verwarming, beveiligingsinstallaties, luchtbehandeling en sanitaire installaties. Meer weten? Of een afspraak maken voor een keuring? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiƫnte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This