Installatiebedrijf Hendrik Ido Ambacht

Interdaad is hét installatiebedrijf in Hendrik Ido Ambacht. Wij zijn totaal gecertificeerd en u kunt bij ons terecht voor engineering, levering, plaatsing en advies op het gebied van diverse installaties. Bij ons werken alleen erkende en gediplomeerde installatiedeskundigen; u bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij zijn daarnaast officieel VCA & KOMO instal (BRL 6000) erkend. Daarnaast staan we geregistreerd bij Stichting Erkend Installateur.

Interdaad: hét installatiebedrijf in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht

Wij zijn als installatiebedrijf al sinds jaar en dag werkzaam in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Hier hebben we al verschillende projecten succesvol voltooid. Dit doen we daarnaast altijd op een zo duurzaam mogelijke manier; we werken zo efficiënt mogelijk en verspillen zo weinig mogelijk energie en brandstof. Dit doen we bij al onze installaties, zoals:

  • Koelinstallaties
  • Luchtbehandeling
  • Sanitaire installaties
  • Elektrotechnische installaties
  • CV installaties
  • Lood-, koper- en zinkwerken

Duurzaam werken

Naast dat u bij ons installatiebedrijf in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht terecht kunt voor de beste kwaliteit en service op het gebied van diverse installaties, kunt er bij ons ook op rekenen dat we duurzaam werken. We geven om het milieu en verspillen daarom zo min mogelijk brandstof en energie. Ook zorgen we voor de meest efficiënte werkwijzen; prettig voor ons, het milieu en voor u. Neem direct contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This