Installatiebedrijf Zwijndrecht

Interdaad is al sinds jaar en dag hét installatiebedrijf in de omgeving van Zwijndrecht. Wij zijn er voor renovatie, nieuwbouw en onderhoud in de woningbouw en utiliteit. Wij zijn er dus voor zowel particulieren als bedrijven. U bent bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit en een klantvriendelijke service. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar nodig over uw installaties en het gebruik en onderhoud ervan.

Interdaad: een compleet gecertificeerd installatiebedrijf in Zwijndrecht

U vindt ons installatiebedrijf in Zwijndrecht, en deze omgeving is dan ook voornamelijk ons werkgebied. U kunt bij ons terecht voor advies, levering, plaatsing en engineering op het gebied van:

  • Sanitaire installaties
  • Luchtbehandeling
  • Lood-, koper- en zinkwerk
  • Koelinstallaties
  • Brand- en beveiligingsinstallaties
  • Elektrotechnische installaties
  • CV installaties

Op bovengenoemde installaties en werkzaamheden zijn wij officieel VCA en KOMO instal (BRL 6000) erkend. Daarnaast staan wij geregistreerd bij Stichting Erkend Installateur en werken we alleen met gediplomeerde en erkende installatiedeskundigen.

Een duurzaam bedrijf

Wij zijn niet zomaar een installatiebedrijf in Zwijndrecht. Wij onderscheiden ons niet alleen door een breed scala aan dienstverlening te bieden, maar ook door duurzaam te werk te gaan. Wij geven namelijk om het milieu en verspillen tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk brandstof en energie. Daarnaast streven we altijd naar een zo efficiënt mogelijke werkwijze. Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This