Loodgieter Hendrik Ido Ambacht

Op zoek naar een goede loodgieter in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht? Dan bent u op zoek naar Interdaad. Wij zijn een installatiebedrijf dat kwaliteit en een klantvriendelijke service hoog in het vaandel heeft staan. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten zoals het VCA certificaat en het KOMO instal certificaat en zijn we erkend door de Stichting Erkend Installateur.

Een betrouwbare loodgieter in Hendrik Ido Ambacht

Heeft u problemen met de centrale verwarming of andere installaties, dan heeft u een loodgieter nodig. Of dit nu het geval is in uw woning, winkel, sportaccommodatie, praktijk of kantoor; u kunt de loodgieter van Hendrik Ido Ambacht inschakelen. Die lost het probleem zo voor u op! Daarnaast kunnen we ook nieuwe installaties voor u plaatsen, mocht het defect niet meer te verhelpen zijn. We adviseren u hier graag over. U kunt voor loodgieterswerkzaamheden bij ons terecht voor bijvoorbeeld reparaties aan uw centrale verwarmingssysteem of sanitaire installaties zoals leidingsystemen, afvoersystemen, kranen en douches en rioleringssystemen.

Neem direct contact met ons op

Ervaart u een defect aan uw sanitaire installaties of centrale verwarmingsinstallaties? Dan schakelt u de loodgieter van Interdaad in Hendrik Ido Ambacht in. Neem hiervoor direct contact met ons op door te bellen naar 085 – 7325548.

N

BRL 6000 Erkend

N

Deskundig

N

Efficiënte werkwijze

Neem direct contact op!

Share This